Art & Kulturë

Ferid Kola, skulptori që jetësoi figurat më të mëdha kombëtare

Një ditë e paharuar në atelienë e mjeshtrit të skulpturës Ferid Kola. Nga Pjeter Logoreci Kush viziton atelienë e skulptorit shkodran Ferid Kola, befasohet nga bukuria dhe shumëllojshmeria e figurave të krijuara me teknika nga më të ndryshmet që njeh arti i skulpturës. Përshtypja e parë të përballon me një burrë energjik, mikpritës e shumë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).