Art & Kulturë

Nata e Dymbëdhjetë – Uilliam Shekspir

Teatri Metropol dhe regjisori amerikan Justin Anderson prezantojnë: NATA E DYMBËDHJETË – UILLIAM SHEKSPIR Autori më me ndikim në të gjithë dramaturgjinë botërore, Uilliam Shekspir do të vijë për të parën herë në skenën e Metropolit në sezonin Dimër 2017, me shfaqjen “Nata e Dymbëdhjetë”. Ngjarjet e kësaj komedie, cilësuar nga pjesa më e madhe […]

Nata e Dymbëdhjetë – Uilliam Shekspir

Teatri Metropol dhe regjisori amerikan Justin Anderson prezantojnë: NATA E DYMBËDHJETË – UILLIAM SHEKSPIR Autori më me ndikim në të gjithë dramaturgjinë botërore, Uilliam Shekspir do të vijë për të parën herë në skenën e Metropolit në sezonin Dimër 2017, me shfaqjen “Nata e Dymbëdhjetë”. Ngjarjet e kësaj komedie, cilësuar nga pjesa më e madhe […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).