Art & Kulturë

DODA – THE LIFE AND ADVENTURES OF FRANZ BARON NOPCSA

Takimi i fundit për këtë vit i seminarit permanent “Përthyerje antropologjike”, konceptuar dhe organizuar prej Departamentit të Etnologjisë në IAKSA, në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë, sjell dokumentarin në gjuhën shqipe me titra anglisht, “Doda – The Life and Adventures of Franz Baron Nopcsa”, me regji dhe skenar të Visar Vishkës. Pas projeksionit do […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).