Art & Kulturë

Bohemian night me Kristin

Këtë të premte mbrëma, merr miqtë me vete dhe shko tek LibrAria tek Liqeni Artificial dhe dëgjo Kristin. Krijo pak kontakt me natyrën dhe ashtu këmbëzbathur nën tingujt bohemë të Kristit lëre javën e lodhshme të tretet buzë liqenit. Ah, ji miqësor, Kristi do të xhirojë klipin e tij me njerëz të bukur dhe të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).