Art & Kulturë

“Zana” thërret aktorët në audicion

Shtëpia filmike Crossing Bridges Films, bën ftesë për audicion me rastin e fillimit të përgatitjes për xhirimin e filmit artistik të metrazhit të gjatë “Zana”, me skenar dhe regji të Antoneta Kastratit dhe producent Casey Cooper Johnosn. Ky projekt është subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës. Bëhet e ditur se audicioni organizohet për disa role […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).