Art & Kulturë

Apliko: Një ditë në Bashkinë e Tiranës

Do të dish sa çështje ndjek Kryetari i Bashkisë në një ditë? Je kurioz si organizohen aktivitetet kulturore në Tiranë? Sa dokumenta duhen për të shtruar një rrugë apo rregulluar një shkollë? Si organizohet trafiku? Si komunikohet me median dhe publikun? Je i pavendosur për rrugën që do të zgjedhësh për të ardhmen tënde sepse […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).