Art & Kulturë

25% e përdoruesve heqin aplikacionin Facebook

Një e katërta e përdoruesve të rrjetit social Facebook ka hequr këtë aplikacion nga celulari. Kjo përqindje shkon në 44% mes të rinjve, një fenomen që ka lindur nga shqetësimi mbi privatësinë. Konfirmimi vjen nga Pew Research Center, sipas së cilës 74% e përdoruesve kanë marrë masa mbrojtëse. “Ka diferenca në moshë lidhur me përdoruesit që […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).