Art & Kulturë

Swing Marathon, edicioni i tretë

Hemingway Fan Club Albania organizon:
Swing Marathon III
International Jazz Day
30 Prill 2018

Swing Lovers, gjithçka gati për kthim në kohë!
12 orë muzikë, udhëtim, ngjyra dhe shumë dashuri, si gjithmonë.

Dëshironi të dini më tepër?
E zbuloni vetëm në Hemingway bar, ku do të mësoni rreth programit dhe detaje të tjera të asaj dite, kushtuar tërësisht muzikës Jazz dhe atyre kohërave.

Ju falënderojmë!
Senati
Hemingway Fan Club Albania

Tiranë, më 22 mars 1948…. Pse?!…. Do ta zbulojmë së shpejti!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).