Art & Kulturë

SOUND HEALING

Sound Healing me të rinjtë në Tiranë!

Shumë të rinj shprehin ndjesinë se janë të stresuar, me ankth, me atake paniku, pa energji dhe pa motivim.

➡️ Për këtë motiv Qendra Illuminatos në kuadër të projektit “Tu rikthejmë buzëqeshjen dhe motivimin të rinjve nëpërmjet edukimit emocional” do të sjelli Sound Healing (Terapinë me tinguj) në Tiranë.

🔶️ Dëgjimi i tingujve terapeutik do ti sjelli të rinjve:

🔸️ mirëqënie fizike
🔸️ qetësi shpirtërore
🔸️ qartësi mendore
🔸️ ekuilibër emocional

Tingujt do të shkojnë atje ku secili ka më shumë nevojë, në mënyrë ndryshe dhe specifike për gjithkënd.

☘️ Data : 29 korrik dhe 30 korrik
☘️ Ora 19.00 – 21.00

☘️ Mosha: 15 – 29 vjec

☘️ Vendi: Zyrat e Tirana Youth Capital
Rruga Dervish Hatixhe, Pallati Mozart

⭕ Pjesëmarrja falas.

❌ Vende të limituara.
Afati për të prenotuar vendin është e premte 29 korrik ora 12.00.
Email: [email protected]

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).