Art & Kulturë

Sot Panairi i Librit Tirana 2017

Me date 15 nentor, në oren 9.00, hap dyert Panairi i 20 i Librit, Tirana 2017. Ju ftojme te jeni te pranishem ne te gjitha ditet e Panairit, i cili ju jep mundesine te gjeni ne nje vend, ate qe çdo lexues deshiron: te shihni, te shfletoni, te zgjidhni librin tuaj, te takoni autorin, perkthyesin, botuesin… Nje takim promovimi i vertete per librin, pjesa me e rendesishme e dijes dhe e kultures.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).