Art & Kulturë

Sot në 7 tek Reja është Lind Islami dhe Kristi

Viti 2018 vjen me muzikë të mirë!
Sot prej orës 19:00, të gjithë tek Reja sepse këndon Lindi dhe Kristi, fituesit e C’est la vie!

Lind Islami dhe Kristi Karkanaqe, një prej çifteve konkurruese e fituese të disa prej netëve të spektaklit televiziv C’est la vie,
vijnë në Re!

Dy zëra të mrekullueshëm vijnë për të gjithë të tek vendi më i dashur në qytet… REJA!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).