Art & Kulturë

Sofra Tironse 2020

Në 100 vjetorin e kryeqytetit shqiptar, Shoqata Tirana, sjell për qytetarët e Tiranës:

“Sofra Tiranase 2020”

Eventi me i madh i qytetarisë Tiranase në këtë vit jubilar.

Me artistët më të njohur nga Tirana dhe treva të tjera shqiptare.

Vlerësime kontributeve me të spikatura për Tiranën.

Ejani te shijojme se bashku atmosferen e ngrohte dhe festive te ketij eventi.

Ditën e Hënë, Datë 17 shkurt 2020, Ora 18.00

Në Pallatin e Kongreseve

Organizatore eventit : Shoqata Tirana

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).