Art & Kulturë

SHTATOR JAVA 3

Mbrëmjet e Shtatorit nuk mund t’i kaloni më këndshëm dhe me atmosferë më mikpritëse sesa në #OpenAirTirana.

🤗😉Ne sjellim atmosferën ndërsa shoqërinë zgjidhe ti!

Për këtë javë kemi menduar të bëjmë 💘 kupidin në netët e filmave romantikë; pa harruar edhe 🚸 vizitorët tanë të vegjël ose ata të cilët akoma mbajnë gjallë fëmijën brenda vetes:

📌19 Shtator, e Hënë – The 40 Year Old Virgin – 2005
📌20 Shtator, e Martë – Purple Hearts – 2022
📌21 Shtator, e Mërkurë – Herkuli (Shqip) – 1997
📌22 Shtator, e Enjte – Crazy Stupid Love – 2011
📌23 Shtator, e Premte – Shrek (Shqip) – 2001
📌24 Shtator, e Shtunë – How to Lose a Guy in 10 Days – 2003
📌25 Shtator, e Dielë – Mulan (Shqip) – 1998

📌Mos harroni: nuk mbajmë më rezervime‼️⁣
👾#openairtirana hapet në orën 19:00⁣
🎞 Filmi fillon në 20:30⁣
🎬Pas filmit muzikë deri në 02:00 të mëngjesit⁣
🚫🍿🥤Nuk lejohen ushqimet dhe pijet nga jashtë⁣
⚠️Këshilla jonë: Ejani para orës 20:00 pasi më vonë rrezikoni të mos gjeni vend⁣

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).