Art & Kulturë

SHTATOR JAVA 2

OpenAirTirana vjen edhe këtë javë si alternativa më e mirë për të kaluar një pasdite ndryshe…⁣

🤗Javën e dytë të Shtatorit Open Air Tirana ju pret së bashku me të vegjëlit tuaj:⁣
📌12 Shtator, e Hënë – Pallati 176 (1986)⁣
📌13 Shtator, e Martë – The Notebook (2004)⁣
📌14 Shtator, e Mërkurë – Shrek (2001)⁣
📌15 Shtator, e Enjte – The Proposal (2009)⁣
📌16 Shtator, e Premte – The Devil Wears Prada (2006)⁣
📌17 Shtator, e Shtunë – Mulan (1998)⁣
📌18 Shtator, e Dielë – Kung Fu Panda (2008)⁣

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).