Art & Kulturë

Shfaqja e filmit “Cherchez la femme”, nga Sou Abadi

Armandi dhe Leila,studentë në Universitetin « Science Po », janë të lidhur bashkë. Ditën kur Mahmudi, vëllai i madh i Leilës, kthehet nga Jemeni, ai ka ndryshuar tërësisht. Ai ndjek dhe mbikëqyr personat me të cilët shoqërohet motra e tij dhe kundërshton lidhjen e saj me Armandin. Për t’u takuar me Leilën, të cilën Mahmudi e ka izoluar, Armandi vishet me perçe dhe prezantohet si Sheherazade, ndaj së cilës Mahmudi nuk do të mbetet indiferent…

Sinopsi: https://www.youtube.com/watch?v=ddAlT6plgTY

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).