Art & Kulturë

Shfaqja e baletit ”Let’s go” në teatrin e Kosovës

Në Teatrin Kombëtar të Kosovës, do të prezantohet shfaqja e baletit ”Let’s go”, me koreografi të Gjergj Pevazit. Shfaqja do tw prezantohet në kuadër të edicionit të sivjetshëm të Albania Kosovo Dance Meeting.

Bashkëpunëtorë në koreografi si dhe performues do të jenë Robert Nuha dhe Fjorald Doci.

Shfaqja pritet të fillojë në orën 20:00, ndërsa më 24 nëntor shfaqja do të zë vend edhe në Teatrin ”Adriana” të qytetit të Ferizajit.

Albania Kosovo Dance Meeting është festivali i vetëm në trojet shqiptare që bënë bashkë kërcimtarët e Kosovës dhe Shqipërisë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).