Art & Kulturë

Seminar “Mushkëri të Gjelbra për Qytetet Tona”

Ekspertët e Co-PLAN do të zhvillojnë një seminar të hapur për studentë akademikë dhe të interesuar, për të folur rreth monitorit alternativ të cilësisë së ajrit, nivelit të zhurmës dhe gjelbërimit urban. Tek Fakulteti i Shkenca të Natyrës më datë 12 shkurt.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).