Art & Kulturë

Së shpejti Rihana vjen me këngët e reja

Këngëtarja 30-vjeçare nuk ka hedhur në treg asnjë hit të ri që nga “ANTI” i vitit 2016, por ajo i ka siguruar fansat se po punon për materiale të reja.

Ajo ka sqaruar se gjatë kësaj kohe ka qenë e zënë duke u fokusuar në linjën e saj dhe filmin, ndërkohë që premton se do të hedhë me treg, disa këngë të reja në të ardhmen e afërt.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).