Art & Kulturë

SANTA’S DRIFT

repost @kushot_team
KJO ËSHTË NJË FTESË VIRTUALE PËR TY!
Eventi ynë më i përzemërt do të rikthehet në datat 17 dhe 18 Dhjetor ku do të shihemi me secilin dhe secilën prej jush në sheshin Nënë Tereza, për të vazhduar tashmë traditën tonë, atë të rikthimit të magjisë në sytë dhe zemrat e fëmijëve të cilët edhe në këtë fundvit, po i tregojnë familjeve të tyre si dhe shoqërisë në tërësi se çdo të thotë të jesh një luftëtar/e i/e vërtetë.

Ftojmë çdo biznes, sipërmarrje, qytetar të na bashkohet në këtë nisëm duke dhënë kontributin e tij/saj duke na ndihmuar për të krijuar ekipin e ëndrrave, në mënyrë që të përçojmë sado pak magji tek çdo fëmijë.
Na kontaktoni në: 0695280511

SHIHEMI NË SANTA’S DRIFT!

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).