Art & Kulturë

Qeni që zgjidhni flet shumë për personalitetin tuaj

Qentë kanë jetuar së bashku me ne njerëzit për kaq shumë kohë dhe prandaj personaliteti ynë lidhet në njëfarë mënyre edhe me ta.

Më poshtë keni 7 raca qensh dhe ju duhet të zgjidhni një prej tyre. Kështu do të zbuloni pak më shumë informacion rreth vetes. 

Nëse zgjodhe Australianin Shepherd
Në jetë, ju kërkoni argëtim dhe aventura. Mbështetja në shtegun e pathyer është ëndrra juaj. Jeni inteligjent dhe shumë energjik. Gëzoni pjesëmarrjen në aktivitete që sfidojnë ju si fizikisht ashtu edhe mendërisht. Ndihma për njerëzit është në natyrën tuaj dhe ju jeni jashtëzakonisht mbrojtës ndaj atyre që ju i konsideroni të afërt. Megjithatë, ju tentoni të mërziteni lehtësisht dhe kjo mund t’ju bëjë të humbni fokusin nga qëllimet tuaja. Prandaj këshillohet që ta mbani veten të angazhuar në një aktivitet krijues për të luftuar mërzinë.

Nëse zgjodhe Pomeranian
Ju jeni ekstrovert, inteligjent dhe doni të jeni në qendër të vëmendjes. Të qenit i orientuar nga qëllimi është në natyrën tuaj dhe ju nuk ndaleni derisa të arrini atë që dëshironi. Rekomandohet të vendosni me kujdes përparësitë tuaja.

Labrador Retriever
Ju jeni kurioz dhe eksplorues. Njerëzit duan t’ju kenë përreth, sidomos fëmijët me të cilët keni një kimi të veçantë. Gjithashtu, ju e dini sesi të kontrolloni emocionet tuaja dhe mund të përballoni edhe situatat më të vështira me lehtësi. Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, ju jeni një ëndërrimtar. Dëshironi një martesë përrallore dhe një romancë si të librave.

Nëse zgjodhe Labradoodle
Herë pas here ju jeni pak të paparashikueshëm, por dini sesi ta përdorni atë në avantazhin tuaj. Kjo ju jep një avantazh në profesionin tuaj dhe gjithashtu e bën të qenit rreth jush një përvojë argëtuese. Në një marrëdhënie, ju dëshironi që partneri juaj t’ju plotësojë. Jeni gjithashtu shumë praktik në opinionin tuaj. E dini që çdo marrëdhënie ka ulje dhe ngritje, por gjithashtu dini t’i ndreqni problemet.

Nëse zgjodhe Haskin 
Ju jeni shumë të dashur për njerëzit, një tipar që ju bën shumë popullor në rrethin shoqëror. Në jetë, ju kërkoni ekuilibrin dhe paqen, por jeni gjithashtu shumë energjik. Dashuria për ju është e gjitha për dhënien e vetëmohimit dhe edhe pse nuk e kërkoni atë. Ju dëshironi të njëjtin atribut nga partneri juaj.

Nëse zgjodhe Chihuahuan
Ju jeni shumë besnik ndaj atyre që doni dhe që ju interesojnë. Megjithatë, kjo nganjëherë mund të çojë në komplikime, pasi të tjerët mund ta shohin atë si tepër mbrojtëse duke i mohuar atyre hapësirën personale. Kjo sjellje mund të jetë në kontrast të thellë me nevojën tuaj për hapësirë të qetë personale, një vend ku në fund të ditës, ju pëlqen të uleni dhe të mendoni.

Nëse zgjodhe pitbullin 
Ju jeni një shpirt i lirë, i fortë, i sigurt dhe i zellshëm për jetën. Sidoqoftë, herë pas here, njohuria e forcës suaj mund të të bëjë agresiv. Kjo është diçka që ju duhet të shmangni me çdo kusht. Ju besoni se dashuria duhet të jetë e lirë nga rregullat dhe kufizimet e shoqërisë. Për ju, bukuria e dashurisë qëndron në vetëmohim, besim dhe liri të përgjithshme.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).