Art & Kulturë

Qendra e Artizanatit Shqiptar Pazari i RI

Starton java e dyte e Artizanatit Shqiptar ne Pazarin e Ri.Ju ftojme te merrni pjese ne eventin gjithperfshires te trevave Shqiptare, ne ekspoziten e pasurise dhe trashegimise kulturore mjeshterise artizanale dhe kreativitetit te rinise Shqiptare.
Ju mirepresim ne datat 22 & 23 Qershor!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).