Art & Kulturë

Protesta Per Te Drejtat e Kafsheve

Te mblidhemi ne daten 27 shtator Ora 17:30 per te protestuar perpara bashkise per te drejtat e kafsheve.
Kafshet kane te drejta po aq sa njerzit te jetojne ne vendin ku ndodhen e per shkak se nuk egziston nje strehe per to ata ndodhen ne rruge.
Por fakti qe ato ndodhen ne rruge nuk do te thote se keto kafshe duhet te zhvendosen ne zona te panjohura per to ose aq me keq te zhduken.
Animalistet do te protestojne gjithmone per cdo kafshe qe do te cenohet tek e drejta e tyre themelore.
Ftoni miq e te aferm merrni edhe katerputroshet tuaj te merkuren dhe ejani me energjik se kurre.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).