Art & Kulturë

Promovohet sot libri i Salie Osmankaq, 24 rrëfime të mbijetuarve të dhunës seksuale në Kosovë

Libri “Unë jam Anemone” do të promovohet në një event në të cilin do të zhvillohet një panel diskutimi me panelistë të cilët për 20 vite me radhë kanë dhënë kontributin e tyre duke i’u dhënë zë me shumë të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë!

Libri “Unë jam Anemone” është i pari i këtij lloji i shkruar në Kosovë. Libri përfshin rrëfimet e 24 grave dhe 1 burri të mbijetuar nga dhuna seksuale gjatë luftës në Kosovë.
Secili rrëfim që është bërë pjesë e këtij libri është i vërtetë dhe i veçantë.

Promovimi i librit bëhet sonte në ora 18:00 në Shkollën e Muzikën “Prenk Jakova” në Gjakovë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).