Art & Kulturë

Prindër merrni fëmijët dhe shkoni te Teatri i Kukullave. Ja shfaqja premierë në fundjavë

Premiera më e re e Teatrit të Kukullave vjen këtë fundjavë për të gjithë fëmijët. Prindër merrni fëmijët tuaj dhe shijoni një shfaqje teatrale në Teatrin e Kukullave. këtë fundjavë ngjitet në skenë “Maçoku me Çizme”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).