Art & Kulturë

Piknik me Mozartin

Piknik me Mozartin – 3 Qershor, ora 10:00-17:00 te Liqeni i Farkës

Piknik – Muzikë Instrumentale nga krijimtaria e Mozartit (ora 11:30) – Performanca e të rinjve të Tirana Art Fest – Peshkim sportiv rekreativ – Kanoe – Taekwondo – Karate – Volejboll – Shah – Gjuajtje me Hark – CrossFit – BBQ e plot aktivitete të tjera. Largohu nga Tirana e zhurmshme dhe zgjidh të kalosh të Shtunën në Farkë mes miqsh.

Ju mirëpresim!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).