Art & Kulturë

Piknik me 4 putra

Telekom Albania në bashkëpunim me Vet Hospital Tirana organizojnë një piknik për ju dhe miqtë tuaj katërputrosh.

Merrni qenin ose qentë tuaj që të luajnë me njëri-tjetrin, ndërkohë që ju shijoni një pije e ushqime duke u njohur me kafshëdashës të tjerë.

Ju premtojmë se do ketë lojra dhe dhurata, prandaj ejani tek fusha pranë Vet Hospital Tirana, në Liqenin e Thatë, në orën 18:00, me dritën e perëndimit dhe me pamje nga liqeni.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).