Art & Kulturë

Permes Ngjyrave

Shërbime psikologjike “be puzzle” në partneritet me APA agency, World Vision, Mary Ward Loreto, dhe Agjensinë e Parqeve dhe Rekreacionit do të organizojne aktivitetin e hapur te 1 Qershorit me titull “Përmes ngjyrave”.

Fëmijë nga targetgrupe të ndryshme si fëmijë me nevoja ndryshe, fëmijë të komunitetit Rom nga qendra të ndryshme psikosociale do të pikturojnë ditën e 1 Qershorit një pikturë per të përcjell mesazhin se të gjithë fëmijët pavarsisht karakteristikasve të ndryshme kanë të drejta dhe detyra të barabarta.

Pjese e ketij eventi do te jene edhe animatoret sociale te cilet do te krijojne lojra me qellim zbavitjen e femijeve.

Ne luajme njesoj, ejani te luajme bashke.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).