Art & Kulturë

‘Peisazhe impresioniste. Gjërat që na bëjnë të bërtasim’

Sot në Qendrën Rinore të Tiranës do të shfaqet ekspozita me temë “Peisazhe impresioniste. Gjërat që na bëjn të bërtasim” nga nxënësit e klasës së 9-të dhe të 10-të të shkollës World Academy of Tirana. Nxënësit do të paraqesin krijimet e tyre në lëndën e Artit figurativ të bazuar në temat e peisazhit impresionist dhe kompozimeve ekspersioniste kryesisht te realizuara ne teknikat e piktures (akrilik, pastel dhe bojra uji) dhe teknika mikse.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).