Art & Kulturë

Panik

‼️PANIK‼️
Produksion i “Fondit të teatrit për të rinj “
Mbështetur nga Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli ” dhe Teatri Metropol.
🗓👉29-30 Qershor, 1-2-3 Korrik
⏰👉20:00
📍@teatrimetropol

🎭Në veprën e tij të parë, Panik, (Panik 2005), Myllyaho i kthehet temës me të cilën ishte hasur shpesh si regjisor: problemet e të qenit burrë. Kjo komedi, e cila përshkruan neurozat e tre burrave të rinj që po i afrohen moshës së mesme, pati sukses të madh. Ky sukses e vendosi përfundimisht Myllyahon në pozicionin e një dramaturgu të shquar.

Autor | Milla Myllyaho
Regjia | Blendi Arifi
Aktorë | Aleksandër Prodani, Julian Hurdha, Brendi Bega
Përktheu | Albana Kozeli
Design | Grace Kozeli
Skenografe | Resina Meçani

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).