Art & Kulturë

Panairi i pajisjeve profesionale për Hotele, Bare, Restorante, hap dyert në shkurt të 2018-ës/ Zbuloni më shumë

PANAIRI I PAJISJEVE PROFESIONALE PER HOTELE, BARE , RESTORANTE, FURRA BUKE DHE PASTICERI,NE EDICIONIN E 3- te te panairit nderkombetar TEKNO HOTEL EXPO2018 do te gjeni:
-MOBILIM HOTELI
-PAJISJE PER RESTORANTE, BARE,FURRA BUKE, PASTICERI
-LINJA E HIGJENES
-SISTEME PER HOTELE DHE RESTORANTE

23-25 SHKURT 2018

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).