Art & Kulturë

Panair i librit të ri dhe të përdorur

Të premten dhe të shtunën, dt. 8-9 dhjetor, nga ora 10 deri në darkë, Pika pa Sipërfaqe sjell për të tretën herë në Logun e Shkëndijës panairin me libra të rinj e të përdorur. Në panair do të ketë libra të rinj me ulje dhe libra të përdorur në shqip dhe gjuhë të tjera me çmime shumë të lira.

P.S: Kush ka dëshirë përveçse merr libra për vete, mund të pasurojë bibliotekën modeste të Logut duke dhuruar ndonjë libër.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).