Art & Kulturë

NOBEL

Të dashur miq! Ju ftojmë të enjten dt. 6 tetor ora 18:00 në një takim letrar ku do të bisedojmë rreth çmimit Nobel, historia e tij, kandidatët, fituesit dhe vleresimi i letërsisë shqipe jashtë Shqipërisë.
Na bashkohen në këtë panel kritik letrar, përkthyes e shkrimtarë si Agim Baçi, Entela Kasi, Alda Badhyli, Ben Andoni dhe shumë lexues e dashamirës të librit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).