Art & Kulturë

Njihuni me G7 ThinQ, por pa ekranin OLED

LG njoftoi së fundmi G7 ThinQ e saj dhe megjithëse telefoni është modeli më i fundit i firmës, ajo nuk ofron një panel OLED. Me sa duket, LG është duke rezervuar OLED për pajisjet e veta të V-së.

Sipas Android Headlines, që komunikuan me LG në këtë temë, firma deklaron se dëshiron të “rezervojë panelet OLED për seritë” më të reja “të telefonave”. Duket se kjo nuk ishte për shkak të një ndryshimi të kostos ose, pasi panelet LCD të reja që po përdor në G7 ThinQ janë mjaft të shtrenjta.

Firma thjesht do të rezervojë më shumë karakteristika premium për telefonat e saj V-series. Me këtë thënë, edhe pse nuk është konfirmuar, ndoshta mund të prisni që të shihni pasardhësin e ardhshëm V30 që të ofrojë një panel OLED.

Edhe pse ky lajm mund të lë disa të zhgënjyer, LCD i ri që po përdoret në G7 ThinQ duket mjaft mbresëlënës, pasi ofron një shkëlqim deri në 1.000 thërija. LG nuk ka njoftuar kur telefoni celular do të jetë i disponueshëm dhe me çfarë çmimi.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).