Art & Kulturë

Një këngë shqiptare për koronavirusin

Në rrjet ka nisur të qarkullojë një këngë shqiptare për koronavirusin e cila ka pushtuar krejt rrjetet sociale.

E sjellë në një version me nota humori nga vëllezërit mirditor Lleshi, kjo këngë tingëllon shumë reale për gjendjen ku jemi përfshirë prej pandemisë botërore të koronavisit.

Ndiqni videon:

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).