Art & Kulturë

NJË JETË ME GRAFIKËN

Të nderuar miq, Galeria FAB ka nderin tju ftoj në hapjen e ekspozitës retrospektive e një prej përfaqësuesve më të rëndësishëm të grafikës shqiptare, Pandi Mele “NJË JETË ME GRAFIKËN”.

Hapja: dt. 1shkurt, ora 19.00
Kuratore: Ardian Isufi, Petraq Papa
Galeria FAB
Kohzgjatja 1- 10 shkurt 2018
Jeni te mirepritur!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).