Art & Kulturë

Një ballo me maska

Hemingway Fan Club Albania organizon: “Un Ballo in Maschera – Dashuria vs Maska”

Të shtunën, 10 shkurt 2018 ora 20:00 – Një natë magjike mes Hemingway-anësh, në një vend përrallor dhe me artistë talentuozë, sjellim për Ju atmosferën e karnevaleve veneciane aq elegante dhe festive, sigurisht në menyrën tonë.

Informacion për pjesemarrjen, vetëm pranë Hemingway Bar.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).