Art & Kulturë

Nis edicioni i pestë i TK Rin Art Theater Festival

1-28 Prill, ArTurbina

Më 11 prill nis edicioni i pestë i TK Rin Art Theater Festival. Drejtori Artistik i festivalit, Gjergj Mena dhe nëntë udhëheqës të tjerë do të sjellin në skenën e madhe të ArTurbinës nëntë shfaqje të përgatitura me studentët e talentuar të nëntë shkollave. Studentët do të konkurrojnë për 5 çmimet e mëposhtme:

  • Shfaqja Më e Mirë
  • Aktori Më i Mirë Protagonist
  • Aktorja Më e Mirë Protagoniste
  • Aktori Më i Mirë Jo-Protagonist
  • Aktorja Më e Mirë Jo-Protagoniste

Programin për katër javët e ardhshme e gjeni në vijim. Hyrja do të jetë e lirë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).