Art & Kulturë

Netët e leximit të dramës shqipe

Edicioni i Katërt i “Netët e Leximit të Dramës Shqipe”

DJALI ME FYTYRË ZOGU
nga Arjan Krasniqi

ÇIFTET
nga Naun Shundi

PAHINTIKË NË ËNDËRR
nga Xhabir Ahmeti

MUSLIMANI
nga Enver Petrovci

DUKE PRITUR GOBON
nga Armand Bora

PALLATI I ËNDRRAVE
variacion i veprës me të njëtin titull nga
shkrimtari Ismail Kadare

KUJTIME TË PLAGOSURA
nga Diana Çuli

Në përfundim të Festivalit, do të ketë një diskutim me autorët, regjisorët dhe aktorët mbi veprat e lexuara, i cili do të zhvillohet pranë Qendrës ArTurbina.

Më pas, Teatri Kombëtar do të bëjë publike dhe veprat e pëzgjedhura, të cilat do të jenë pjesë e Kalendarit Artistik 2023, i cili do t’i dedikohet veprave shqipe.

MOS I HUMBISNI!

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).