Art & Kulturë

Nesër Vitium Fest. Ja për çfarë bëhet fjalë

‘VITIUM FEST’, eventi më i rëndësishem i këtij muaji do të zhvillohet të shtunën më 29 qerhsor. Qëllimi i projektit në fjalë është përhapja e kulturës së muzikës elektronike, promovimi i DJ-ve të rinj shqiptarë dhe jo vetëm, si dhe i rrymave të ndryshme të muzikës elektronike si: Progressive House / Tech-House / Techno / Deep-Tech…
Ky event organizohet nga Best Pro Radio dhe The Institution, në bashkëpunim me: Getaway Albania ISHU Red Bull Bashkia Tiranë.
Artistet: Arty, Antõin, Bes, Joey, Kiki La Rochelle, Nold Fagu, Mario P., Mars, Microdots, Real Cut x Ani Balia.
Hyrja është falas.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).