Art & Kulturë

MUZIKA KLASIKE JAPONEZE

Shqipëria 🇦🇱 mikpret Japoninë 🇯🇵

đź—“16 Tetor | Ora 20:00

🎼Muzikë klasike Japoneze, nën dirigjimin e maestro Yoichi Sugiyama

✅Biletat shiten në sportelin e TKOB.
✅Biletat kushtojnë 800 dhe 1000 L.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).