Art & Kulturë

Muzeu “Gjon Mili”, një destinacion i ri në Korçë

Një tjetër vepër e rëndësishme me jehonë ndërkombëtare është shtuar në qytetin e Korçës.

Muzeu i “Gjon Mili”, që i kushtohet figurës së fotografit korçar që ka prekur kopertinat e revistave botërore me teknikën e tij unike të fotografimit me dritë, i ka shtuar qytetarëve korçar një atraksion të ri kulturor.

Ministria e Kulturës, Mirela Kumbaro shprehet se ”nuk mund të mbyllej viti ynë i pestë në Kulturë pa muzeun e ri të pestë”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).