Art & Kulturë

Mjaft në Kafe, ja ku duhet të shkoni

Ejani largohemi të gjithë së bashku drejt nje destinacioni super fantastike.

-Rana e Hedhun, Lezhë.

Ecovolis Biketour ka zgjedhur të udhetojë kësaj rradhe drejt Ranës së hedhun.

Nje super vend ku pamja e malit dhe qiellit dhe Detit pasqyrohen në një lloj menyrë shumë mbreslënëse.

Duhet të keni me vete

1.Rroba sportive
2.Kostumi i Banjos
3.Ushqim, Cokollatë,Uje, Fruta të Thata etj.

Do të gjeni —1.Transporti me Autobuz.Tiranë-Lezhë-Tiranë

2.Guide profesionale (Shoqëruesi)

3.Foto profesionale

4.Muzikë, Kërcime të ndryshme, Lojra Argëtuese, tek deti dhe rera.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).