Art & Kulturë

Mirela Kumbaro zgjedh për vogëlushët në shtëpi “Libri i Gabimeve”

Shumë figura të njohura përfshirë edhe politikane, kanë zgjedhur që në këto ditë të vështira të lexojnë për fëmijët, në këtë situatë në të cilën po kalon vendi.

Përmes rubrikës “lexoj për ty”, ish ministrja e Kulturës dhe aktualisht deputete e Partisë Socialiste, Mirela Kumbaro ka zgjedhur të lexojë përmes një video të publikuar, për të gjithë vogëlushët “Librin i Gabimeve” nga Xhani Rodani.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).