Art & Kulturë

Mimoza Hafizi – Pika trëndafil

NE, tokësorë me staturë shkencëtari, Lindur në imagjinatë, Por vendosur në Qendra reale Kërkimore të Hapësirës, Përmes ngjarjesh tipike, Ju dëshmojmë arritjen marramendëse të këtij shekulli, Zbulimin e mijëra planeteve të reja në Gjithesi, Ku mund të ndodhen ALIENËT.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).