Art & Kulturë

Më thuaj dhjetë fjalë!

Dhurim librash dhe çelja e ekspozitës “Më thuaj Dhjetë Fjalë” – 28 mars ora 17:30 – COD, Kryeministria

Çelja e ekspozitës “dhjetë fjalët e frankofonisë”, gjatë së cilës do të ekspozohen mure shprehjesh të krijuar nga nxënësit të cilët mësojnë frëngjisht në shkolla të ndryshme të Shqipërisë dhe punojnë mbi një temë të përbashkët : Çfarë është frankofonia ?

Me këtë rast Ambasada e Francës i dhuron rreth njëqind libra Qendrës për Hapje dhe Dialog (COD).

Organizuar nga Ambasada e Francës dhe Qendra për Hapje dhe Dialog (COD).

Mos e humbisni sot tek Ambasada franceze, nga ora 17:30 deir në orën 19:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).