Art & Kulturë

Mbi 300 studentë, pjesëmarrës në Universitetin Veror në Prishtinë

Mbi studentë nga vendi, rajoni dhe bota, do të marrin pjesë në edicionin e 18-të të Universitetin Veror Ndërkombëtar në Prishtinë.

Këtë edicion janë përzgjedhur 15 kurse, ku studentët mund të vijojnë vetëm një kurs, pastaj në fund do të marrin një notë dhe 4 kredi, të cilat pastaj mund t’i transferojnë në universitetet në të cilat vijojnë mësimet.

Pjesëmarrësit vijnë nga rreth 30 vende të botës.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).