Art & Kulturë

“Lule per ty”, Valentina Marevci vjen sërish me ekspozitë në Kosovë

Valentina Marevci, krijuese e re nga Kosova, sjellë sërish pikturat e saj në Zvicër për t’i prezantuar para artdashësve të këtushëm shqiptarë. Bëhet fjalë për ekpsozitën e shtatë me radhë perosonale që e ka titulluar “Lule per ty”, e që i dedikohet grave shqiptare.

«Kryesisht janë koralet të cilat më percjellin cdo kohë», tha për albinfo.ch Marevci. Ekspozita do të hapet më 9 qershor nga ora 19 në bibliotekën Pestalozzi Hardau në Cyrih të Kosovës.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).