Art & Kulturë

Long live the 90′

This Saturday 🤍 with a lot of pleasure and energy @tunelterrace will host a fantasy band, made by great and reckless musicians who will present a fantastic show to remind us once again the importance of the ’90s music.

Can’t wait to see you all there!

LONG LIVE THE 90’s
With the special appearance of Christopher Ndrio, Alban Nimani, Rael Hoxha, Kreshnik Koshi, Theo Napoloni, Klejdi Guza, Ergys Turku, Klodian Rexhepaj, Valerio Perna, Renis Batalli etc.

đź•— Doors open at 20:00

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).