Art & Kulturë

LIVE SET SHKODRA ELEKTRONIKE

Shkodra Elektronike are Kolë Laca and Beatriçe Gjergji. Their music is an electronic reinterpretation of the traditional music of their hometown, Shkodra. It’s a perfect combination between dance and roots music, a simple and crazy trick to make everyone in the room sing and dance.

Dj Set by Hektor Jubani

(Shkodra All Night Long)

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).