Art & Kulturë

Liqeni i Prespës përmes fotove

Liqeni Prespës, është një ndër vendet më të bukura në Shqipëri. Liqeni i Prespës është njëri ndër liqenet me ujëra të freskëta në Evropë që u takon tre shteteve Maqedonisë, Shqipërisë dhe Greqisë me një sipërfaqe të përgjithshme prej 318.9 km2. Ky liqen është cilësuar si liqeni më i ndotur në Ballkan. Liqeni i Prespës, është një nga zonat tërheqëse turistike të Ballkanit.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).